Ez így elég általános kérdés. Esetleg porto topikban olvass vissza. Én is a gyűjtő bróker oldalakat ajánlanám még, a felsoroltakon kívül az autoberlesonline.hu amit még érdemes megnézni. Itt is pontozzák a kölcsönzőket, hasonlóan a szállás foglaló oldalakhoz. Ez lehet egy alap kiindulás.
Amit kerülj el az a Goldcar, főleg, ha nincs autóbérlés tapasztalatod. A fő szabály, hogy semmit nem írunk alá csak azért mert valaki oda mutat az ujjával, hogy itt írd alá és már mehetsz is. Szerződést és autót átnézni!
Egy távoli ismerőst éppen a lent említett S.xt kölcsönző ügyintézője rántotta le 700 azaz hétszáz euróval Portugáliában. Oda bökött ő meg aláírt..
Rányomott mindent a szerződésre a kedves munkatárs, upgrade ára, minden extra biztosítás ami létezett, GPS, üzemanyag szolgáltatás arany áron stb. 1-2 napra így sem lett volna vészes, de 2 hétre mentek!
Amit én szoktam nézni, hogy reptéri irodával rendelkező kölcsönző legyen, tele-tele üzemanyag, lehetőleg nagy nemzetközi hálózat vagy nagyobb helyi (pl. Guerin ilyen portugáliában). Nézd meg mit írsz alá, ha bármi van, ami nem tetszik kérdezz vagy ellenkezz :)