FaZo 76 Creative Commons License 2018.01.02 0 0 12407

Bocsánat, hogy beleszólok ebbe a témába.

Úgy gondolom, (magamból kiindulva), sokan azért vágnak, töltenek mindenfélét maguknak, mert nem akarnak vegyianyagokkal szennyezett felvágottat az asztalra tenni.

Hentespultokat figyelve nemcsak piros, de mindenféle színben pompázó (kék, zöld, UV sárga) felvágottakat is lehet látni.

Továbbmenve, próbálom elkerülni már azokat a sertéseket is, amiket szójával, tápokkal hizlaltak fel fél év alatt több, mint egy mázsára.

Tolták neki az antibiotikumot, gyógyszert stb.

A virslit, párizsit, ha betartják a gyártástechnológiai szabályokat, még hőkezelni is kell!

Ha odafigyelünk a higiéniára sz.tem gyakorlatilag ki lehet mindenféle fertőzést kerülni.

 

Előzmény: öreg_néne_b (12406)