kgaboroo Creative Commons License 2018.01.02 0 1 37719

Én is hasonló cipőben jártam pár éve. Panasonic plamám 7 éves lett és gondoltam újítok led lcd-re. Vettem is egy szintén Pana ledes tévét. Gondoltam majd megszokja a szemem a képét. De nem....és pár nap után felhívtama kereskedőt, hogy szeretném visszavinni a tévét és ha lehetséges akkor újra plazmát vennék helyette. Persze akkor már nemigen lehetett plazmát kapni, de szerencsémre ebben az üzletben még volt raktáron 2 db szintén Panasonic ST50-es Smart.

 

Megbeszéltük az időpontot amikor visszaviszem, még volt két nap addig. Próbálgattam addig is állítgatni a led tévét és megdöbbenve tapasztaltam, ha kikapcsolok pár képjavító áramkört akkor szinte plazma képet kapok. De már nem akartam visszamondani a visszavitelt.

Hazahoztam a plazmát és hepi.

 

Ha előbb jövök rá a lednél a beállításokra akkor valószínűleg nem vittem volna vissza. Ezért nyugodtan ajánlom, hogy Panasonic tévék között keresgélj. A beállításoknál megtalálod a képjavító részeket, és ezeket kikapcsolva megjavul a kép. Akinek a szeme plazma képhez szokott az nehezen emészti meg az lcd képét. de van rá lehetőség, hogy legalább plazmaközeli képet állíts rajta.

Előzmény: Mödzsi (37718)