01André Creative Commons License 2017.12.30 0 0 74726

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep)

sneanna-ha lesz mogyi fülű szólok)

 

Lenne egy kis gondom) Ellések  és állomány bővítés miatt új helyet (is) kell néznem az állatoknak.

Két lehetőség: a mostani vályog házikó másik oldala két nemhasznált disznóól-eléggé tágasak-de szellősek is és a csúcsponton 4 méter magasak.

Gondoltam a két ólat összenyitom és az egészet körbe  fóliázom.Na de megálltam Ha összenyitom az ólakat -és valakit szeparálni kell akkor hová tegyem? Ez elbizonytalanított és abbahagytam az egészet.

Továbbá zavar-ha beüt a mínusz 15-20-elég meleg lessz e odabenn? Tehetek e ki oda anyát anyákat kicsikkel? Összenyissam e a két ólat vagy ne?

 

Második verzió a házunk után épített nagy épület ami valaha műhelyként szolgált. Ott van a padlásfeljáró beépített létrával,plusz megy egy szennyvíz cső a talajon -nincsen süllyesztve-fel lehet benne bukni-ahoz hogy lesüllyesszem a fürdőszobát is meg kellene bontani.-Na innen is elkezdtem kipakolni de itt is megálltam,cső süllyesztés viszonylag "nagy meló,leesik e valamelyik bolondos anya vagy kicsi ha felmegy a létrára-nem is létra ez hanem fa lépcső a padlásra.

Na meg majd a baknak is egy plusz hely valahová...

 

Belefáradt az agyam mi és hogyan lenne a legjobb..

 

Ti hogyan tartjátok a kecsókat télen?( nekem mindig vályog épületben voltak  régen és fel sem merült bennem hogy fáznának)-ez most nekem új helyzet -a nyitott ólak fóliázása.

 

Írnátok néhány ötletet ,gondolat szaporítót)-tapasztalatokat?   Köszönöm)