építkező11 Creative Commons License 2017.12.24 0 0 24202

Nincs még leszínezve semmi, én is idén nyáron csináltam körbe a szegélyt saját kivitelezésben aztán elment az ősz mindenfélével, úgyhogy majd tavasszal. Nálam ytong start van, de a sín  silkába van rögzítve. Ha újra csinálnám nem venném meg a multiport (az ár-érték arány miatt), bár sokkal strapabíróbbnak, masszívabbnak tűnik a hungarocellnél. Hosszútávon lehet jobb lesz.

A silka nagyon jó volt nyáron. Egy nap volt 27 fok (kint 40) meg néhány napig 26 fok, a többin maximum 25. Nem akartam légkondit.Mindenkinek ajánlgattam, akik körülöttem építkeztek, de mindenki csak húzta a száját.

Tavaly télen -10 ben lekapcsoltam a fűtést 24 óra alatt 1-1,5 fokot hűlt csak a ház, pedig az alakja erősen osztott itt már nem áldoztuk fel a takarékosságnak az esztétikát. Szerintem ez önmagáért beszél. Víztől nagyon kell óvni, mert nagyon gyorsan felveszi de gyorsan le is adja.

Energiafogyasztás: eddig 2 fél telünk volt, de úgy számolom, hogy kb. 40kwh/m2/év lesz a fűtésigény egy szezonban.Májusban pontosítok, majd kérdezz rá.

Előzmény: Nikolas Pe (24200)