Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.23 0 6 11815

Tartva az ígéretemet, folytatom a történetemet.

 

Ahogy haladtunk előre az időben és melegedtünk egyre jobban össze, úgy volt egyre jobb érzés, amikor Miki mellettem volt és mérhetetlenül rossz, amikor tőlem távol volt. Egyre jobban úgy éreztem, hogy beleszerettem a fiúba, aki majdhogynem feleannyi idős volt akkor, mint amennyi én. Drága jó Mikike 17 éves volt, míg jómagam (Gergő) 30 éves voltam. De, ahogy szokták azt mondani: Szerelemben a kor nem számít! Ez egyre erősebben jelent meg.

 

A következő hetekben, hónapokban egyre rendszeresebben szökött ki hozzám a koleszból hétköznap is, de hétvégéket is egyre többször velem töltötte szerencsére velem, így nem nagyon kellett hiányolnom a bőre illatát, a teste melegét mellettem. Eltelt jó pár hónap. Elérkeztünk a 18. születésnapjához, amit édes kettesben töltöttünk. Megleptem kedvenc kajájával (csirkepörkölt nokedlivel) és kedvenc (csoki és eperízesítésű) tortájával. Aztán egy jót pezsgőztünk. Egy kis összebújás, majd együtt alvás. Másnap valamikor a délelőtti órákban arra ébredtem, hogy a kamaszfiú éppen kielégít. Nem is telt el sok idő és elélveztem. Löveltem a spermát rendesen. A szája és a teste is spermás, enyhén gecis lett. Aztán megcsókolt, majd én lenyaltam róla a szerszámomból származó anyagot. Sajnos ő néhány órára elment, de amikor kora este visszajött, akkor majdhogynem ott folytattuk, ahol korábban abba hagytuk. Sőt! Egy kis anállal meg is koronáztuk a dolgot. Az aktív fél szerepét Miklós játszotta és remekül csinálta. Először simogatott, ujjazgatott, tágítgatott. Óvatos volt, mint egy tyúk, aki a frissen tojt tojását védi. Isteni volt!

 

Bocsánat a késői órában küldött történetért. Amennyiben kifejésében aggályt lát, szívesen kifejtem majd a következő történetemet!

Előzmény: Mans&Boys (11797)