Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.12 0 2 11797

Sziasztok! Én 52 éves férfi vagyok! Előre jelezném, hogy mindenkinek az építő kritikájára, javaslatára és támogató bejegyzésére kíváncsi vagyok.

 

Én sem voltam sosem kollégista. A fiúkhoz való testi érdeklődésem már 14 éves koromra teljes volt. Az első komolyabb érzelmi vonzódásom 16 évesen alakult ki az egyik szomszéd srác iránt, aki 1 évvel volt fiatalabb nálam. Az első néhány orális aktusomat 17-19 korom között is vele, vagyis Rolanddal éltem meg. Isteni volt szopni a farkát, ami alig-alig volt szőrös neki. Ő is profin szopott De annál tovább sajnos sosem jutottunk. Nem rajtam múlt ez, hanem őrajta!

 

Az általános, majd a szakiskola befejezte után elkezdtem hétköznap dolgozni egy kisboltba, mint eladó. Majd kb. 2 évvel később úgy döntöttem, hogy munka mellett leteszem a pultos szakmát is, amit meg is csináltam. Amikor (1984-ben) azt is befejeztem, akkor elég hamar elkezdtem hétvégente (leginkább péntek-vasárnap) egy dizsibe is dolgozni, mint pultos (ami akkoriban is kevés férfi volt). Nagyon sok helyes srácot láttam, de a többségük még sem jött annyira be a magaviselete miatt. Szerintem ugyanis nem minden a kinézet. Az is fontos, de a viselkedés is. A legtöbb srác (legyen 18 alatti vagy néhány évvel afeletti, de) viselkedni nemigazán tudott. Itt, még nem is arra gondolok, hogy a mérhetetlen alkohol fogyasztás, hanem sokkal inkább a beszédstílus (ami némelyiknél már józanul is trágár volt) volt az, ami eltaszító volt számomra.

 

Így érkeztünk el 1991. nyaráig (talán júliusának elejéig), amikor is egy szombati napon úgy este 7 óra magasságában egy kb. 15-18 év körüli, 170-175 cm magas, 75-80 kg, már ruhában is nagyon szexi, barna szemű, középhosszú barna hajú, láthatóan erőben sem gyenge fiú lépett be a diszkó ajtaján. Kikérte italát. Egy VBK-t kért. Először én szolgáltam ki. Leült az egyik asztalhoz. Nézelődött. Nemigen táncolt az este folyamán. Aztán úgy hajnali fél 1 körül, amikor már kezdtek elfele széledni az emberek, akkor odaültem hozzá beszélgetni. Nem gondoltam volna, hogy egy diszkóban bármikor is lehet bármelyik vendéggel is komoly beszélgetést folytatni. A fiú elég hamar megnyílt előttem. Elmondta, hogy 16 éves, az édesanyja egyedül neveli (az édesapja elhagyta őket), ő ugyan lakásotthonba lakik, de havonta haza járhat, de már majdnem féléve nem volt otthon. Minden fajta kerti munkát, télen pedig hólapátolást elvállal. Több építkezésen volt a segédmunkásoknak egyfajta segédje.

 

Én lényegében a szakiskola befejezte után elköltöztem otthonról. Aztán 26 éves voltam, amikor édesanyám meghalt. Édesapám akkor költözött hozzám.

 

Én akkoriban 180-185 cm magas voltam és 80-85 kg, fekete szem, hosszú (kb. váll középig érő) fekete hajam volt. Annyiban változtam, hogy a súlyom kb. 90-95 kg, és évek óta rövid (max. vállig ér) a hajam.

 

Tudom, hogy hosszúra nyúlt a bevezetőm! De, most már rátérek az érdekesebb részre.

 

Én egy kétszobás összkomfortos családi házban laktam. A melléképületben (egy szoba összkomfort) élt a faterom. A főépületből átlehetett menni a melléképületbe. Már korábban is volt olyan, hogy 1-2 éjszakát nálam aludt néhány barátom. Egyszerre általában csak 1.) Apu már ezt sem nézte jó szemmel. Aztán jött Miki, a fiú akit feljebb bemutattam már. A kamasz fiú a negyedik találkozásunkkor kicsivel jobban becsiccsentett, így úgy döntöttem, hogy elviszem magamhoz és lefektetem őt, hogy kicsit kijózanodjon, és csak utána viszem haza. (Eddigre ugyanis kiderült, hogy az édesanyja általánosban az évfolyamtársam volt, és megbízott bennem a fiával kapcsolatban.) Másnap reggel viszont egy nem várt telefonhívásra ébredtem. (Ekkoriban még a vezetékes telefon is keveseknél volt.) Be kellett mennem délig a kisboltba dolgozni. Szóltam a fiúnak, hogy el kell menjek, de 1 óra körül érek haza, viszek valami főtt kaját (volt egy kisebb étterem szerűség a bolttól nem messze), megebédelünk és utána hazaviszem. Csak bíztam benne, hogy nem találkozik apámmal, mert ugyanis ő nem tudott róla, hogy Miki nálam van. Ráadásul mégis csak egy gyerek. Aztán a kamaszsrác egyre többször aludt ilyen-olyan ürüggyel nálam! Egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet úgyis, mint fiú. De az érzéseim azt mutatták, hogy a kamasz is így van velem. A fiúnak a tanulmányai szerencsére nem romlottak, de már hétköznap esténként is volt, hogy kiszökött és találkozgattunk. Így érkeztünk el 1992 (talán) augusztusának végéig. Az egész este hasonlóan indult, mint azaz este, amikor először nálam aludt. Szombati nap este volt, megint a dizsibe találkoztunk. Ő egész felszabadultan bulizott, ennek folyamán kicsit többet is ivott a kelleténél, így felvittem magamhoz. Lefürdettem, majd lefektettem. Máig nem értem, hogy hogyan történt meg, de késztetést éreztem, hogy szorosan magamhoz öleljem elalvás előtt, ami már igencsak hajnali 4 körül volt. Dél körül arra ébredtem, hogy a fiúcska a faszommal ténykedik, vagyis éppen kielégíteni készül. Úgy csinálta már, mint egy profi. Először csak a hegyét, aztán a felső felét, majd az egész farkamat bekapva egyre hevesebben szopott. Én meg, mintha csak kötelező lett volna, elkezdtem nyögni, mint egy kis szajha. Aztán először kb. 1 dl, majd mivel folytatta, kb. 5 dl spermával kínáltam szájba. Bár az utóbbiból a testére és a testemre is került. Aztán 69-be fordulva nyaltuk le egymásról. Itt kezdett elmélyülni a kapcsolatom, egy akkor még-már kemény 17 éves sráccal.

 

Akit érdekel a folytatás, az jelezzen!

 

Utóirat:

Mivel a folytatás még Mikivel lenne, így ilyen szintű körítésre nem kell számítani azokban. Én úgy gondoltam, hogy érdemes kicsit bemutatkoznom és bemutatnom a srácot is. Amennyiben érdeklődés mutatkozik a folytatásra, akkor ezek a szakaszok ki maradnak majd!