VolvoJudit Creative Commons License 2017.12.11 0 0 1102

Sziasztok,

3 éve van egy Xc90-esem, nagyon szeretem, eddig semmi baja nem volt, 2005-ös évjárat és 7 üléses. Amikor megvettük, alig fértünk be a garázsba vele, másnap reggel a tolatáskor a férjem le is törte a jobb oldali visszapillantót :)) De szerencsére - tudtotok nélkül - kisegítettetek, az Ivanicsnál dolgozó Bócsa István neve és száma valahol felbukkant és mentőangyalként rohant a segítségemre, szóval nagyon köszönöm nektek így utólag is. :)

Most megint lenne egy kis gondom, amit megpróbálok leírni, nézzétek el nekem a szakkifejezések hiányát és mentségemre szolgáljon, hogy nőként próbálkozom... :))

Szóval egy ideje néha elmegy az automatika a műszerfalamon, ami egészen pontosan úgy nyilvánul meg, hogy menet közben egyszer csak leesnek a mutatók, majd elsötétül a műszerfal és semmit nem jelez. A rádió működik, minden gomb működtethető, azonban a tompított lekapcsolt állapotban elkezd villogni (többször hitték már, hogy ismerősként üdvözöltem az előttem állót....) és az irányjelző sem működik. (Van, amikor ezt megelőzi, hogy csak szimplán az ablakokat nem tudom lehúzni, de csak a két elsőt, a többi megy, de ez ritkán játszik be.) 

Erre a megoldásom az szokott lenni, hogy leállok, leveszem a gyújtást és kicsit várok, majd újra nekivágok. Van, hogy menet közben elmegy az elektronika, majd visszajön, aztán megint elmegy.

Nem szeretném tovább ragozni, nagyjából leírtam a jelenséget. Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztaltatok-e már ilyet, és ha igen, mi volt a megoldás, mert voltam én már vele autószerelőtől kezdve mindenhol, de nem találnak problémát sehol alapvetően. Abban bízom, hogy a tapasztalataitoknak köszönhetően tudok némi támpontot nyújtani egy szakembernek, hogy merre induljon el.

Ugye kisegítetek most is??? :))

Nagyon köszönöm és írjatok bátran jó sokan!!!! :))