r.jozee Creative Commons License 2017.12.07 0 0 277998

Bocsánat egy valamit benéztem . Nekem meg nem fordulna a fejemben , hogy csak a fejet cserélni . Erről nekem meg van a véleményem (bár a Te példád szerint működik) és e felett át is siklottam . Azt gondoltam a csere komplett a fojtószelepházat érinti . Ott teljesen más a két rendszer . 

Viszont kérdezek egyet mert vélhetően többet tudsz mint én , és tanulni nem szégyen .

Adott egy autó megjárt több szerelőt mindegyik elkért kisebb nagyobb összeget mire kitalálták , hogy befecskendező baja van a kocsinak . A kedves tulajnak már igencsak laposodott a pénztárca mikor belökték a közel 80000 Ft-os alkatrészárat . Erre nem volt pénze bontott alkatrészt nem szeretett volna találtak egy után gyártott fejet megfizethető áron . Beépítették a kocsiba csak a probléma adott lett . A szerelő széttárta a kezét semmit nem tud tenni . Ezután kerestek meg üres zsebbel mindenféle bizadalom nélkül m hogy én mit fogok kitalálni és az mennyibe fog kerülni . A hibás fejet nem akarják visszavenni pénz nincs . Nem azt mondtam , hogy a nyomáscsökkentés jó megoldás de nekem nincs más olcsón kivitelezhető ötletem . 

És akkor itt a kérdés Te mit tennél , min változtatnál , hogy az autó használható legyen . És mondom nincs pénz alkatrészre sem komolyabb munkadíjra , az autó viszont kell mert van baj a családban .

 

Várom a válaszod   

Előzmény: chunter (277992)