szkati Creative Commons License 2017.12.05 0 0 43599

 A legszebb kocsonyahúsokat az Aldiban vettem. Igaz, hogy nem olcsó, de alig kell rajta valamit pucolni. Azzal indítok, hogy a benne lévő bőrt azonnal kidobom( tudom, hogy most sokan felhördülnek). Van a csomagban  több köröm,farok, egy csülökdarab. Én rakok mellé valamennyi füstölt husit, vagy füstölt körmöt, de ha kapok kisebb csülköt, akkor azt is. Szigorúan nem csontozom ki, mert SzPéter szerintem azonnal megölne. Amikor megfőtt, akkor ezeket a csontokat le lehet szopogatni, a kisebbeket meg a tányérokba, tálakba rakni, hogy akkor is legyen szopogatnivaló. A fentiekhez persze kis lábas nem elég. Jópár évvel ezelőtt beújítottam egy nagy fazekat( nem tudom, hogy hány literes.) Ezt a fazekat a sufniban tartom. Ritkán használom, de ha nem lenne, akkor nagy bajban lennék:))

Mi is csak ketten vagyunk, mert az itthonlévő gyermek nem eszi a kocsonyát, így aztán ezt ebédeljük, na meg ezt is vacsorázzuk pár napig. Nem unjuk meg,

mert évente 2x csinálok.

Előzmény: Boszorka (43581)