takianyu Creative Commons License 2017.12.05 -4 3 21474

Rengeteg a frusztrált beteg. Eléggé egyoldalú az ilyen fórum, hiszen nagyon sokakat nem ért különösebb sérelem, legfeljebb bukta az utazásit.

A legtöbb beteg a felülvizsgálatnál maradt a régi-új kategóriában, ráadásul igen pozitív volt a 60-éven felüliek mentesítése, a felülvizsgálat alól.

Néhány éve polemizáltam valakivel és az lett a konklúzió, hogy AKI BETEG AZ NEM BETEG (merthogy leszázalékolták, tehát szimuláns, vagy lefizette az orvost) ÉS AKI NEM BETEG AZ BETEG (Ők azok akik nem kapják meg a kellő százalékot mert az orvosok "Mengelék")

 

Ugyanakkor a tanácsokat elutasítják, pl a rendszeres orvoshoz járás, gyógyszerkiváltás is része az adminisztratív "ellenőrzésnek".

Azt is nehezen szokták megemészteni, hogy pl. egy láb-csonkolt ember is munkaképes, lehet. Nem sorolom fel de mára több olyan munkakör van ami ülőmunka.

Az persze igaz, hogy sokan pszichésen alkalmatlanok a testi betegségek mellett, de azért az bizonyos, hogy aki alkalmas akár 4-6 órában dolgozni az tegye meg, mert szociálisan nagyon jót tesz, rendszerességet, és célokat ad a mindennapokra.

 

Tudom, hogy alaposan nekem fognak esni, de EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY.

 

Szép napot mindenkinek.

Előzmény: Gellar (21470)