Hírfigyelő Creative Commons License 2017.12.05 0 1 38158

A Hajdúnánás-Nyíregyháza út a 3317-es. Ez az út a megyehatár Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei oldalán főútvonal-minőségben van felújítva. A javítandó szakasz a megyehatár Hajdú-Bihar megyei oldalára esik, ami Hajdúdorog és Hajdúnánás külterületén halad át. Eme szakasz felújítását kellene befejezni még, mert a javítás jelenleg annál a fázisnál áll, hogy az összes kátyú strapabíró minőségi kátyútömést kapott, csak éppen a felülete nem lehetett sima.

 

Pár éve ugyanígy újították fel a 3502-es utat elejétől végig, (Tv.-Hn.-Hb.), és a 3501-es utat (Polg.-Hn.) is, a Keleti-főcsatorna híd-környéki 5 km-es "kis" szakaszának kivételével. Utolsó fázisként ui. a végleges kátyútöméseket végig vastag, és erős új aszfaltszőnyeggel burkolják le. A 3502-es út (Tv.-Hn.-Hb.) azóta főútvonal minőségű, ha kitáblázva nincs is. (Ezen egyébként az éjjeli nyomvonal-azonosítást elősegítő fényvisszaverő prizmás szegélypóznák(!!) is ki vannak építve végig, és a terelővonal is tisztán látszik éjjel is, mert újrafestették azt is.

 

A 3317-esen is "csak" ez, a töméseket lezáró új vastag aszfaltszőnyeg hiányzik már... .. . Ezzel lenne ui. teljesen készen az út.... !

Előzmény: dimelo (38155)