kanadaii Creative Commons License 2017.11.28 0 0 21577

Üdv Mindenkinek
Információra lenne szükségem, a gázolaj rendszerem sajnos levegős lett, az indításnál van problémám ez miatt. Ráindítok és egy kb 5 másodperces alapjárati "pötyörgés" után lefullad, és azután csak hosszú hosszú motor " tekergetések" után tudom nehezen beindítani. Minthogyha jó mélyről kellene felrántani az erőt de aztán nagy nehezen beröffen negyedik-ötödik "tekergetésre".
A doktor bácsihoz csak olyan 2 hét múlva tudom elvinni, addig napi használatban lenne az autó. Telefonos segítségre a doktor bácsi azt tanácsolta hogy indításkor adjak neki jó pár gáz fröccsöt kicsit toljam 1,5-2.0000 fordulat közé a mutatót arra az 5-10 másodpercig amikor még leszokott fulladni. Na most így eltudom kerülni a lefulladást.
A kérdésem a következő lenne, használjam így még ebbe a két hétbe az autót - jelenthet ez a továbbiakban problémát nekem hogy ha így használom. ( gondolok itt ilyenre hogy nagyobb kárt teszek benne,) vagy inkább ne használjam a javításig?
Menet közben minden frankón megy húz az autó nem dadog, semmi jele.
Illetve a napokban néha-néha felvillan a kis piros háromszög azzal a hibakóddal hogy " Direction Indicator Faculity " - Fordító segítségével arra jutottam hogy irányjelző meghibásodás, de nem jelez csak néha, értem itt hogy irányjelzéskor se csinálja.
Eddig kb. 4szer villant fel de nem figyeltem hogy mikor, hogy éppen mit csináltam akkor. Annyi hogy azóta használtam jobb-ra, ballra az irányjelzőt de mindenhol tökéletesen működik.
Köszönöm a segítséget.
További szép napok kívánok mindenkinek, és baleset mentes közlekedést.