V43 1279 Creative Commons License 2017.11.23 -2 11 64374

Lehet ideológiát gyártani egy ellenvéleményre, ez szíve joga bárkinek. Azért vállalom a felelősséget amit leírtam, az viszont már teljesen més téma hogy ki mit szűr le saját szája íze szerint, ki veszi magára és ki veszi személyes sértésnek, ami nem az.

Igen, nem értek egyet vele, és?

 

Valóban, ami 50 éve jó volt az jó most is és minimum még háromszor ennyi ideig véletlenül sem szabad rajta változtatni, ha az idő túlhaladt rajta vagy felesleges. Aztán még én vagyok demagóg...

 

Ózdon képzeld el én is beszélgettem kétszer is, sőt Pálmai és Kunos Úrral is találkoztam már, akármilyen hihetetlen.Talán nem kéne a más állásponton lévőt alá/lebecsülni...

 

Ha már ítélkezés: nem én intéztem feléd egy erősen sértő célzást a sorok között, de ez már nem engem minősít. A hazaszeretet nem azon múlik, hogy írok-e dátumot vagy kétszer pecsételek-e vagy sem.

Mondanál a burkolt megjegyzésedre egy-két példát? Az egész SNP túraleírásom elérhető itt a teljesség igényével, mutatnál akár egyetlen mondatot is amiben a felkelést és/vagy Stefánikot éltetem? Mint elesett embereket sajnálom őket, de korántsem a történelmi oldal miatt fogtam bele és jártam végig az utat, hanem azért amerre vezet.

 

A zöld fűről meg csak annyit, hogy a mentalitás nem nemzeti lobogó függvénye. 

 

Ha sokat jártál odaát és nem tűnt fel semmi különbség, akkor valóban kár erőltetni ezt a témát.

Előzmény: Törölt nick (64367)