arpad53 Creative Commons License 2017.11.20 0 0 19050

Kedves Evcsi111

Én voltam családostúl 2015-ben és idén is Zakynthoson. Idén autóval mentünk 3 hétre. Olcsóbba került mint 2015-ben utazási irodával az 1 hét.

Az első amiről lebeszéllek. Bárhol szálj meg, de Laganasba ne. Nagyon sokan elrontották a nyaralásukat már mert ott száltak meg. Egy nagyon jó hely, de bulinegyed. Ne magyar bulikra gondolj, hanem

olyanra, mint mondjuk Budapesten a szilveszter és szorozd meg tízzel. És ez minden nap hajnal négyig. Mi voltunk háromszor. Nagyon jó volt, de ott aludni, pihenni lehetetlen. Ami jó pihenni és a tenger is neked való (sekély) az pl. Argassi, Vasilikos és talán a legjobb Agios Sostis. A szigetnek mindenképp a keleti oldalán, mert a nyugatin égig érő sziklák vannak és nem igen lehet fürödni. (nem igen vannak strandok).

Egyébként ha pl pont Laganasban vagy az a szálláson kívűl mindere jó. Egyébként az árak egyik helyen sem drágábbak a másiknál. Agios Sostisnál és Argassiban homokos a tengerpart és gyönyörű. Bármelyik szállodának a tengerparti részéhez le lehet menni strandolni. Ha nem kell nyugágy, akkor fizetni sem kell. (közterület). Ha fogyasztasz valamit, akkor még a szállodák édesvizi medencéit is használhatod. Pl Argassiban a Zakantha Beach hotelt.

Jó utazást

Előzmény: evcsi111 (19049)