Tocy92 Creative Commons License 2017.11.20 0 0 15206

Úgy indult a szezon, hogy talán az öt évvel ezelőttire fog emlékeztetni, most viszont kicsit úgy tűnik, hogy a két évvel ezelőtti, "ádámtalanra". Amikor papíron brutálisan sok tehetségünk volt (Ubilla-Puljko-Benke-Hendlein-Spica, padról Fodor-Baki-Jazvin, igaz, ez már a szezon végi sor), aztán mégsem sikerült belőlük kihozni, ami bennük volt. Most is így érzem kicsit, hogy valami hiányzik, valami apróság, ami működőképessé teszi ezt az amúgy nagyon jó csapatot.

 

Igazából most 6-2-vel kellene állnunk a 3-4. helyen, a szünetben felfrissülni, a szezon feléig elmenni erőből megint, aztán meglátni, hogy ott vagyunk-e reálisan a top4-ben - ha igen, akkor hozni egy ötödik légióst és megcélozni valami nagyot, ha nem, akkor elfogadni, hogy a nyolcba kerülés lehet a tavaszi célunk, menedzselni a játékperceket és a hazai meccsekre koncentrálni.

 

Ehhez képest 4-4-gyel, óriási gödörben megyünk bele a szünetbe és maximum a játékosaink egyéni statjainak tapsolhatunk. Nem tudom, hogy mi lehet a megoldás, a rotáción kell-e módosítani (bocsánat, mármint kialakítani végre) úgy, hogy jobb szerkezeteink legyenek, de az az egy biztos, hogy Ádámnak sokkal jobban kell meccselnie, mert a tavalyi szerintem extra éve volt, az idei viszont eddig borzalom.