Törölt nick Creative Commons License 2017.11.18 0 3 8431

Tanulság:

Sosem utalunk előre. Pláne ilyen üzeneteket törölgetős hirdetési újságos viccmestereknek, és pláne nem olyan összeget, ami már "fáj".

 

Lomosjuhászt ugyan utol nem éred a szokásos pár ezres-tizezres lehúzásai után, mindeféle félhajléktalan, vagy szintén orvosi értelemben szellemileg problémákkal küzdő  "cimbik" nevére szedi a lóvét.

 

Nem notórius csaló, inkább zavarosfejű beteg ember, sajnos jó ~15éve megverte vele a hazai commodore rajongókat az Isten.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kb 5 mondat felismerni a stílusát, de aki sokat olvasta, egy direkt személytelenre fogalmazott hirdetésben is ráismerhet, ha több a szöveg mint 1-2 tőmondat.

 

Vannak tisztább és teljesen sötét időszakai, amikor kicsit rendben van, akkor csak a fórumokon és netes felületeken őrjöng a vélt "ellenségeire", ilyenkor bőven akadnak elégedett vevői is, akiknek pl. az innen onnan fillérekért vett "lomot" X állapotban, alkalmasint nem is túl drágán eladja.

 

Emberünk viszont néha teljesen átcsúszik saját beteg világába, ilyenkor a normális vevőin vagy eladókon is őrjöngve követel mindenféle képtelen dolgokat, fenyegeti őket, vagy csak egyszerűen a klasszikus módon átbaxa

az embereket, nem szállít egyáltalán, vagy közel nem azt és olyan mennyiségben-állapotban ahogyan igéri, hirdeti.

 

Sajnos a fórumokon ezt ilyen offenzív személyeskedésnek-lejáratásnak tekintik és időről időre minden nyomát törlik,.... pedig nincs más módszer ellene :(

Rendszeresen fel fog bukkanni, őrjöngeni és másokat becsapni, ezért ezt az információt le kell írni. Mindenhol ahol csak lehet.

 

 

 

Előzmény: histvan77 (8426)