Törölt nick Creative Commons License 2017.11.16 -11 1 64305

Igen, a műemlék templom felől ér be a kék, vagy ha úgy tetszik arrafelé távozik, de a sor 70-80 %-át pont ugyanúgy érinti, csak a legeslegvégét nem. Éppen a lebombázott egykori művháznál fordul balra a jelzés. A 21-es úttól a Cserhát felé már a sor van vastagon. Egyébként a templom környéke sem a rózsadomb éppenséggel.

Kéktúrázáson kívül is többször jártam már errefelé, félreértés ne essék, nekem sem volt egyszer sem bajom velük, köszönés, vagy korai indulás miatt stb...

De azt nagyon is láttam hogy miért kerülnek ezen a szakaszon mások, és mi az amibe nem érdemes egy lazább, nyári, vagy hétvégi délutánon belefutni. Miért kell ennek kitenni kéktúrázókat, ha nem muszáj, és volna értelmes megoldás?

Ami info ide eljut az a jéghegy csúcsa, én tudok még pár hasonló sztorit mint 1009 túratársunké, ami nem került be sehova.

 

Az egészben az volt számomra a bosszantó hogy a probléma adott és évek óta fennáll. Ez volt az a pont ahol mindenki változtatni akart. A lehetőség is adott volt az értelmes változtatásra, amit úgy oldanak meg hogy a probléma full megmarad, az útvonal meg hosszabb lesz, értelmetlenül. 

 

2013-ban arra a kérdésre hogy melyik az OKT leginkább neuralgikus pontja ezt írtam:

 

 viewArticle

Előzmény: HEV (64303)