magyarpityu Creative Commons License 2017.11.15 0 0 25555

Szia Forgi!

Szólj Pityunak is, hogy térdre és gyűrűcsók :-) - írod

Köszi, ezt inkább meghagyom neked :))

Nem tartjuk se démonnak, se Antikrisztusnak a pápát, ne magadból indulj ki, te sátánozol folyton! A pápa egy hitehagyott vallás emblematikus figurája, közéleti személyiség, politikai és hatalmi tényező, a világhoz tartozik minden vallásos külsőség ellenére. Hívő keresztyénnek nincs mit foglalkozni vele. Mi hívő keresztyének a ránk bízottak felé kell szolgáljunk az evangélium hirdetésével, leginkább úgy, hogy szeretetben éljük meg a hitünket, és nem a különbözőségekre nézünk. Igen, a nem Krisztust követő katolikusok felé ugyanúgy tartozunk a Jézus Krisztusról szóló örömhír továbbadásával, mint bárki felé, aki nem ismeri Jézus Krisztust, akármilyen felekezethez tartozik, ha tartozik valahova, és ha nem, akkor is ugyanúgy. Krisztust képviseljük, ezért ugyanazt mondjuk mindenkinek, hiszen a bűneink miatt megfeszített Krisztusról teszünk bizonyságot, ezt éljük mindenki elé, de kinek-kinek másként téve bizonyságot megmentő és megtartó Urunkról, keresve a közös pontokat, de mindig az Igéhez, és csakis az Igéhez ragaszkodva. Ezt nem lehet szeretetlenül, ítélkezve, gyűlölettel telten! Számodra is áldás lenne, ha letennéd a gyűlölködésedet, és nem riadoznál folyton démonoktól meg sátáni erőktől! Az evangélium számodra is szabadítás, még ezekből is!

A videóban sok igazság van kimondva, sajnos szeretetlenül és ítélkezve, és így az egész nem ér semmit! Vannak butaságok is a videóban. Szíven ütött egy mondat, amit valamelyik amerikai karizmatikus megagyülekezet prédikátorának a haláláról mondott: szívszorítóan kicsinyes istenképről tett bizonyságot, mintha ezek az Igétől elhajlott irányzatok Isten tervét komolyan fenyegetnék, és Isten kétségbeesetten kipöckölne közülük egyet-egyet, hogy nehogymár... Szánalmas!

Hálás vagyok, amiért vannak az Úr iránt elkötelezett, Krisztushoz ragaszkodó hívő keresztyének, akik nem közömbösen, de nem is gyűlölködve és ítélkezve viszonyulnak a Krisztust még nem ismerőkhöz, vagy tévtanítások miatt félrevezetettekhez, és valóban a szívükön viselik embertársuk megtérését, hogy megismerjék és kövessék az Igazságot, azaz Jézus Krisztust, és benne nekik is az Atya áldásaiban gazdag, boldog életük, sőt, örök életük legyen Krisztusban, és lehessünk testvérek! Azám, Te mit gondolsz erről? Hulljon a férgese? Örülsz neki, ha egyesek számára már most végleg bezárulna a kegyelem? Milyen keresztény, milyen ember vagy akkor? Szerintem ezeket fontold meg, és ne elégedj meg vallásod tanítónak hitetésével, se a magad elgondolásaival, hanem keresd Te is Isten akaratát!

Előzmény: forgione1 (25550)