Carina_S Creative Commons License 2017.11.15 0 0 11204

Ezeket az epizódokat direkt a legpoénosabbaknak írták meg. Gondolj csak arra mulatságos jelenetre, amit a (11194)-ben írtam le, amikor Conit kimenti a felügyelő, és a végén már a lány is neveti, amikor a felügyelő három patkányhoz hasonlítja az emberrablókat, egyiküknek a lábára tapos teljes erővel, a másik meg már könyörög neki, hogy ne "lépjen rá", azaz ne tapossa töröttre a lábát... .. :-))

 

A másik vicces rész a Piedone Afrikában epizódban van, ahol Caputo az oroszlánoktól berezel, vagy ahol a felügyelő belógatja a verembe a gepárdnak a bérgyilkost, aztán rákérdez hogy "Ugye hogy milyen vicces volt?? ;-)))", mire a bérgyilkosnak az arcára fagy a mosoly. Ebben van még egy vicces jelenet, ez inkább rögtönzés a felügyelő részéről: ez az a rész, amiben a pozannal (harsonával) kiveri a gorillák kezéből a pisztolyt, aztán jól fejbe is veri őket, azok meg tehetetlen dühvel ordibálják, hogy: "Na, most már aztán elég legyen!".

Igazából azonban a poénoknak a tizedét sem lehet felsorolni, mert már a tizedrészük is ennek a pár poénnak a hússzorosa. Az egész sorozat, akárcsak Bud összes filmje -- a szólósokat is, és a B.S. -- T.H.-sokat is! -- arra épül, hogy annyi poénból vannak összerakva, amiknek a 70%-át a következő megtekintésig úgyis elfelejted. Ezért van az az érzésed, hogy bár már százszor láttad az XY Bud-os filmet, de még százegyedjére sem unsz rá, hogy megnézzed!!!

Előzmény: Törölt nick (11201)