sequelguru Creative Commons License 2017.11.14 0 0 186052

Én is múlt héten vettem ugyanezt az órát :) (Polar M430) Nekem is nagyon tetszik, bár a pulzusméréstől tartottam egy kicsit (ezért vettem webáruházban, hogy 14 napig visszavihessem ha nem jönne be).De gyönyörűen működik.

A recovery ábrám nekem is hasonlóan néz ki, mert nagyon nem passzolnak rám a default pulzustartományok - de ma futottam egy "laktátmérést" (=melyik maximális tempót bírom 30 percig, az alapján kb-ra belőni a zónáimat (HR Max 189, 4-es zóna alja pedig a mai alapján 169)), és be is állítgattam ennek megfelelően a flow-ban - kiváncsi leszek a holnaputáni futásomra, előre félek hogy legagyizza majd az óra.. :)

 

Nem tudom mi itt a szokás, de gyorsan be is mutatkoznék - korai 40-es férfiember vagyok, amatőr futó kb 1 éve. Célom, hogy 80 évesen ha magam alá is fogok vizelni, azért fel tudjam takarítani, ne a családomnak kelljen ezt megtennie... S mivel eddig sokat nem sportoltam, itt az ideje, különben fetrenghetek majd benne.. :)

 

A futásban találtam meg az örömöt - bár a teljesítményem nem éppen acélos. Most készülök az első félmaratonomra december elején, amit előreláthatólag séta nélkül, 2:20 körül fogok abszolválni. (ehhez vettem az órát). Ha mondjuk hozzáveszem hogy amikor elkezdtem futni, az 500m-es táv (méter, nem mérföld!) komoly mérföldkőnek számított... :)

 

Csatlakozhatok díszes társaságotokhoz itt a fórumon?

Előzmény: Bakter1234 (186046)