cassano71 Creative Commons License 2017.11.12 0 0 8013

Természetesen nagy élmény, azt se mondanám hogy veszélyes ma már, egy 7 éves kisfiúval sem. Nagyon le van szabályozva, ellenőrizve minden, kvázi színházi előadás egy-egy meccs:-) Most ez lehet nem jó hasonlat, de kicsit mégis az.

Hangulat azért persze van, de ne arra számíts hogy hatalmas szurkolás lesz, mint akár egy Fradi - Újpesten, mindenki ül, néha azért áll is, és tapsolás ha tapsolnivaló van, néha énekelnek is. Azért az egész összességében nagyon jó persze. Most a Premier League-ról beszélek.

PL meccsre jegyre nincs esélyed normál áron ha nincs klubkártyád adott csapathoz, ez egy évente hosszabbítható kártya, az Arsenalt ismerem konkrétan mivel nekem olyan van, az 32 font/év, más kluboknál is nagyon hasonlóan működik és hasonló árban mozog. Lényegében a jogot veszed meg vele, hogy jegyet vehess a meccseikre, de még ezzel a kártyával is csak 1 jegyet vehetsz. Vagyis ahányan mennétek annyi kártya és egyáltalán nem biztos hogy sikerül egymás mellé venni, főleg a nagy derbikre.

Ha ilyen kártyája nincs valakinek akkor maradnak a viszonteladó oldalak, pl. viagogo vagy ticketbis. Ezek jók, nincs velük komolyabb gond, csak éppen a már amúgy is igen drága jegyeket még jókora felárral adják el hiszen ebből élnek ugye. Nézd majd meg egy-egy meccsre és hasonlítsd össze.

Ami a Championship csapatait illeti, tudtommal változó, van ahova szintén kell ilyen kártya, de mondok egyet ahova saját tapasztalatból nem, csak simán megveszed az oldalukon a jegyeket és mehetsz, talán regisztrálni azért kell, de lehet az sem fontos. Ez a csapat a Fulham.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: vatosz (8012)