hul Creative Commons License 2017.11.12 0 0 19679

Tudjuk, a gyógyszeripar az egyik legnagyobb üzlet világszerte. A gyógyszerek összetevőikben hordozzák azt a pluszt, amivel újabb tünetekre teszünk szert és azokra újabb gyógyszereket lehet beszedni. Marketing, hirdetés, orvoslátogatók ajánlása, az orvos érdeke. Persze a legjobb szándék mellett, hiszen ez a mai élet bevett szokása, hogy ha bármi megfájdul, hoppá egy pirula, ha fáradt vagyok akkor is egy, ha túl ideges, akkor egy másik, ha érzem a gyomrom, még egy, ha száraz a bőröm x+1 kenőcs, ha viszket a fejem, egy "speciális" sampon...

Közben megesszük a díszes csomagolású E-ket, a túl-feldolgozott és adalékolt élelmiszereket, esetenként azokból a husokból lakunk jól, amely állatokat vegyszerekkel kezelt takarmánnyal etettek, vagy eleve vegyszeresen növesztettek nagyobbra, sárgábbra, gyorsabban vágósúlyra.

A kifejezetten műtermék édességek és lónyálak, a rettentő sok és gyors cukrot tartalmazó italok, amiket egészséges gyümölcsleveknek adnak el. 1 dl 9,1 ch-t tartalmaz, ebből cukor 9,1 (Solevita, Orange).Itt van előttem, a serdülőm issza néha. Na jó, neki még van inzulin termelése, de tuti nem jó a szervezetnek. 

Egy korábbi gyerekorvosunk mondta, nem érdekes mit szedsz be, ha most segít, akkor szedjed, mert rövid az élet, minden jó nap ajándék.

Nagy hedonista volt, kövér nő, sokat látott. Mindig kapott egy konyakot, ha jött és evett, ivott. Vagy az erős dohányos professzor barátom, sokat szív, főleg ha iszik is. Máj specialista, nincsenek illúziói, rengeteget tud az életről, betegségről. Egyik oldalon tehát nagyon is érdemes jó lélekkel, tiszta kajákkal, mozgással élni, a betegségek úgyis eljönnek, a szereket pedig a lehető legjobban és a legkevesebbet kiválasztani. Ha sikerül.

Most pótolom a kimaradt éveket, amit kihagytam az uszodajárásból a ps miatt... imádom...nincs pakk és rovom a hosszakat, meg ücsörgök a szaunában. Nem kell néma kérdésekre válaszolni, hogy fertőző vagyok-e?! Köszi trexan. Egy méreg teszi jobbá. Micsoda ellentmondás?!