nemkelltabu Creative Commons License 2017.11.09 0 0 81

Ebben is igazad lesz, Tivadar.

De, tudod, hovatovább már ott tartok, ha a pénzemet elveszi a drágalátós állam, még az sem érdekel, de vannak olyan abszolút határok, ahogy elébb már írtam, amiket sosem lenne szabad átlépnie!

Konkrétan ilyen kinek-kinek a saját teste!

Ebben az überokos világban hovatovább már ott tartunk, hogy az bűn, ha az ember nem enged végrehajtani bizonyos mesterséges beavatkozásokat a saját testén! Mondanom sem kell, hogy egészségügyi vonatkozásokra gondolok. Azonban dafke nem fogok konkretizálni, mert nincs kedvem újra belemenni azokba a vitákba, amikben évekkel ezelőtt magam is részt vettem máshol. 

Egy azonban biztos: Személyes véleményem szerint manapság az egészségügyben köszön vissza a középkor összes sötétsége és aljassága!!! 

Ezért amikor manapság divat siránkozni, hogy több pénz kell az egészségügybe, magamban röhögni szoktam, hogy inkább földig kéne rombolni ezt a jelenlegi rendszert, a helyét pedig felszántani és sóval behinteni, aztán helyette létrehozni valami újat, ahol az ellátórendszer lenne a páciensért, és nem fordítva!

És mint ilyen, ki lenne zárva a rendszerből minden arrogancia és minden kényszer!

...

 

Nem folytatom, mert csak tovább hergelném magam. Tivadar, te "régi jó cimbora" vagy, neked elmondtam, de ha pl. idefurakodna egy arrogáns, tudálékos medikus, hát elhajtanám a halál f...ára!

 

Üdv: T

Előzmény: tivadar (75)