OWT Creative Commons License 2017.11.06 0 0 109



Kedves Puskás Katalin,

 

akkor hallgatassék meg a másik fél is, mert bár nem örülök, hogy nem voltál elégedett, de az általad leírtak sajnos csak súrolják a valóságot.

 

Menjünk sorban:

 

  1. Valóban a videóink feliratosak, ennek pedagógiai okairól nem fogok kiselőadást tartani - csak tőled idéznék:
    Én eleinte olyan videókat kerestem, ahol egy szó sem hangzik el, csak az egérrel mutatja, hogy éppen mit csinál. “

Nagyon hatékony így, ezt tanulóink százai fel tudták dolgozni problémamentesen. A videókat először mindig érdemes végignézni, hogy lássuk mi fog történni és utána nekifogni. Pause gombbal bárhol megállítható, visszatekerhető és nem mellesleg a néhány hallássérült tanulónk is el tudja végezni a tanfolyamot. A videókat ott gyorsítjuk, ahol az adott funkciót már egy előzőben megtanulta a tanuló.

 

Nem kell küldözgetni senkinek semmit (erről az ÁSZF és a szerzői jog kapcsán lenne mit beszélnünk), itt meg lehet tekinteni a szóban forgó videók minőségét:
https://vimeo.com/167530343

 

2. Tanfolyamunk 100% pénz visszafizetési garanciával rendelkezik,
https://webdesigntanfolyam.com/ez-az-igazi-100-os-garancia/
Így bárki, aki úgy érzi elégedetlen volt, a tanfolyam végén visszatérítjük a befizetett díjat. Természetesen mindenki nem lehet egy szolgáltatással elégedett, de minden esetben igyekszünk korrekten eljárni. Igen volt több ember, akinek visszautaltuk, mert a tudásszintje már eleve magasabb volt, de olyan is, ahol én magam döntöttem így a tanuló kvalitásait figyelembe véve, még a tanfolyam közben.

Ezzel Te nem éltél, ellenben a mai napig tagja voltál a tanulói Facebook csoportnak, sőt a csak tanulóinknak elérhető plusz update anyagokra is jelentkeztél (vajon miért, ha nem voltak megfelelőek?)



3. Az OWT nem webdesigner tanfolyam. Webdesign tanfolyam. A különbség jelentős, ugyanis ahhoz, hogy webdesigner legyen valaki, egy 6 hónapos, sőt még az 1 éves képzésünk sem elég. Mi webdesignt oktatunk zömmel kisvállalkozásoknak, kapcsolódó webes szakmák végzőinek és csak mellékesen olyanoknak, akik ezt szakmaként sorvezetőként kívánják használni.

Az elmúlt 7 évben rengetegen hasznosították a munkájuk során illetve indultak el ezen a pályán a tőlünk tanultak alapján. Úgyhogy mindenkinek meghagyom a döntést, hogy egy névtelen kommentnek hisz, vagy a nyílt napjainknak, weboldalunk tanulói munkáinak és a tanulóink eredményeinek.

 

A legjobbakat! Bárkinek kérdése lenne, bátran felteheti a gyar@pixelgyar.hu címen.

 

üdvözlettel

 

Tóth Zsuzsanna, OWT alapító

webdesigntanfolyam.com