Lecso11 Creative Commons License 2017.11.06 0 0 15191

Ádám azt mondta a meccs végén, hogy nem kifogás, de Ivosev hátsérüléssel bajlódik, ez mondjuk így utólag látszott rajta, mert minden kontaktot került, csak távolról, középtávolról próbálkozott és sajnos a védekezésén is játszott. Na most pont ezért nyilván jobb lenne, ha bővebb lenne a keret, vagy használva lenne...

 

A triplamutató katasztrófa volt és igazából nem először, a Berény ellen is hasonló volt, akkor ha jól emlékszem 0/11 után jött egy Papp hármas.

 

Ez a DEAC is egy katasztrófa volt pedig szombaton, és ez így még szomorúbb, annyi kb. hogy nekik beestek a triplák a végén, nekünk meg semmikor. Dunn teljesen kifulladt, Evans alig van játékban, amikor meg igen, akkor most hibázott, Roli hellyel-közzel hozott egy átlagost, egyedül Markot nem érheti rossz szó. Baki meg láthatóan még nagyon messze van a jó formától.

 

És sajnos tényleg úgy is tűnt, hogy úgy lehetünk, hogy hát majd valahogy úgy is behúzzuk, aztán az ilyen meg sosem megy, vagy nagyon ritkán.

 

Ádám szerint rövid időn belül biztosan a szezon eleji KKK-t látjuk, nagyon remélem, hogy így lesz.

 

Pedig akkora teltház volt, amely szerint újonc ellen vagy 10 éve nem volt, még szerencse, hogy legközelebb a Pécs jön Kaposvárra, mert arra még a szombati borzalom után is kijön megint ennyi ember.

Előzmény: N.21 (15189)