Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.11.01 -1 8 11758

XXXVIII.

Bonyolult volt a helyzetünk! Egy három szobás albérlet! Mindenkinek (vagyis minden párnak) külön /háló/szoba, de közös a konyha, a fürdő és mellékhelység. De mindenki tisztelt annyira mindenkit, hogy e helyeket úgy használtuk, hogy a másiknak ne kelljen utánunk takarítani. Helga, Vince és én voltunk leginkább azok, akik az egész lakást megpróbáltuk lehetőleg mindig tisztán tartani. Persze sem Miki, sem Zsóka, sem pedig Laci nem volt az a mérhetetlenül trehány típus, de minden párban volt egy-egy fő (mint, ahogy fentebb említettem már), aki fokozatosabban figyelt a tisztaságra!

 

Na, de a lényeg

Néhány héttel az említett házi buli után Mikiék hazalátogattak a barátnője szüleihez. Vince éjszakára ment dolgozni, majd onnan ment a szüleihez, ahol már Zsóka is várta.

Egyszóval Lacival édes kettesbe voltunk egy egész hétvégét! Mindjárt az első este kitűnően sikerült, hisz egyszerre több fronton is kényeztettük egymást. Először csak csókokkal. Abból viszont jó sokkal. Aztán jöhetett a 69-es orál. Hosszú, de nagyon jó volt. Aztán jöhetett az anál. Én voltam a passzív fél. Laci nagyon figyelmes volt. Először előjáték és ujjazás volt. Aztán jött a tényleges külső-, majd a belső tágítás. Remek volt. Először az anál közben élveztünk el mindketten. Majd Laci esetében ez még kétszer megtörtént az orál közben. Először nem sokkal azután, hogy az ujjazásról áttért a farkas tágításra, majd akkor, amikor megtörtént a teljes behatolás. Aztán egy átmeneti utójáték, majd egy hosszú és nem kevésbé heves csók, amit egy egyirányú orál zárt le (első körben), ami során Laci ismét elsült. Szóval megint érezhettem a számban a remek ízzel bíró nedűjét. Végül összebújtunk és aludtunk. Én ugyan elég gyorsan elaludtam, de az öleléséből (és főleg egyszer-egyszer annak elmaradásából) éreztem azt, hogy ő kicsit nyugtalanabb. Aztán én valamikor másnap délelőtt negyed 11 körül ébredtem. Mindegy 30 percig legalább néztem, hogy a drágám hogy alussza még az igazak álmát, majd először elmentem lefürdeni, de mivel még a fürdőből való kijövetelemkor is aludt, így úgy döntöttem, hogy valamiféleképpen felébresztem őt! Ehhez a legkönnyebb utat választva, kicsit kijjebb takartam, majd elkezdtem a számmal a péniszét kényeztetni. Az már maga mámorító volt, amikor a számba érte el a teljes merevedést. Az meg csak a ráadás volt, amikor a gecije megint jó nagy mennyiségben a számba landolt.

 

Amennyiben még érdekel valakit a folytatás, akkor megírom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11757)