GondolkodóX Creative Commons License 2017.10.31 0 0 8225

BAUmagnélkülinek és másoknak a figyelmébe.

 

A ORIGO online hozta le a szenzációs és felháborító hírt, miszerint az MSZP-s Czeglédi Csaba mintegy 1000 diák közel 100.000.000.forintját nyúlta le.

A FIDESZ -amikor szóban átvállalta volna a diákokat ért veszteséget- jól tudhatta, hogy az érintett diákok száma csupán 11. fő, és a kár is csak 802.822. ft.volt. (Természetesen az érintettek számára a 10-100-vagy 1000. forintos kár is kár!)

A korrigált és valódi adatok sajtóhelyreigazításban jelentek meg.

Tehát a FIDESZ kimondottan kampánycélból keltette az a látszatot, hogy mekkora értékben vállalná át a diákok kárát, melyek még a valótlan 100M/Ft. esetén sem közelítik meg a BAUMAGosok több miliárd forontos veszteségét. 

Arról nem is beszélve, hogy eddig egyetlen kormánypártnak sem állt szándékában a szövetkezeti károsultak kisegítése, és a Dunaprofit esete bizonyítja, hogy bíróságok révén azt is el tudta érni a kormány, hogy az Állam felelősségét is kizárják.

 

Arra azért kiváncsi lennék, hogy a novemberi nyugdíjasoknak hivatalból járó "többletpénz" -a harminc ezüst- hatására mégis hány szövetkezeti károsult fog mégis a FIDESZre szavazni?

 

A pesti egyesület megszűnése után és a budaörsi egyesület hallgatását figyelembe véve Orrlövész milyen egyéni harcot képzel el a kártérítés érdekében?

 

Mi oka lehet annak, hogy a májusban indult aláírásgyűjtés közbülső (napi) eredményét, állását hétpecsétes titokként őrzik azok, akik korábban naponta hoztak nyilvánosságra a valósággal köszönő viszonyban nem lévő több ezres létszám adatokat?

 

Egyáltalán folyik-e még az aláírásgyűjtés, és azt mikor kívánják a szervezők véglegesen lezárni? 

Bár én nem tartottam fontosnak a petíció szövegét előre közzétenni, de ha már annyian ennek ismeretétől tették függővé a támogatásukat, úgy már csak dacból is lehoztam volna egy akármilyen petíciós szöveget, hogy azt ki-ki kedvére kiegészíthesse, módosíthassa. 

Arra azért vigyázzanak, hogy a petíció lehetőleg ne legyen több egy gépelt oldalnál a címzéssel, a dátummal és a beküldő szervezet aláírásával együtt!

Ezt különösen  azok figyelmébe ajánlom, akik módosítani szeretnék majd a remélt irományt.