Kisfiatal
2017.10.30
|
|
-1 0
81386
|
Nem tudom, hogy volt e már téma konkrétan, de nem rémlik(ill csak annyi, hogy más is szívott már vele..), de eszetekbe se jusson ez a purhabos baromság.. Mármint purhabbal ragasztani az EPS-t a falra. Kamu, blabla az egész. A legnagyobb probléma, hogy 10-14m2-re reklámozzák, miközben 7, azaz hét tábla után kifogy a flakon, mindegyik, több márka van nálam most. Ez haverok közt sincs 4 m2 se.. Aztán, felrakni is tovább tart mint a sima ragasztóval. persze, gyorsabb felrakni a táblára, de utána várjál x percet(én az elejében nem vártam, mert vmelyikre az van írva h 1 percen belül tegye fel..), majd tartsad nyomva, aztán még percek múlva is nézzél rá és igazgassad mert kidagad.. Mindegyik egy kb fél centit kidagadt, nem is lehet olyan szépen egy síkba rakni mint a ragasztóval. A sima ragasztóval csak felcuppantom és kész.. A falam jó, nem volt fél centinél több eltérés, de még annyi se. Megkötés után is látszik, hogy úgy kötött meg, hogy rúgja le a táblát a falról, nyúlva kötött meg a hab.. Van 1-2 ami jobban sikerült.
Amúgy ebből nem lehet probléma, hogy kidagad, és levegő lesz mögötte? Ha mondjuk nem kering, hanem zárt levegő? Vagy a hab zárhatott annyira hogy inkább vákuum lett amikor kidagadt? |
|