zlota Creative Commons License 2017.10.29 0 0 10311

Nagyon egyszerűen tudom elintézni a mindent elmondó választ!

 

Telefonon élőben - is - rendszeresen tartom a kapcsolatot kollégákkal, és leginkább pont a MACSOI honlapján is MESTER vizsgát tett tagok egyike a legjobb kollégám, aki elismert vizsgázott stb, stb. és baromira nem tud semmit hozzátenni a tisztességes zárt rendszerű (külső) levegős bevezetéshez.

Én már a sokadik verziót próbálom, volt is nálam, építettünk együtt is kályhát, de neki is fehér folt egy igazán bevált cserépkályha tűztér légbevezetése.

 

Számomra ez mindent elmond arról, hogy mennyire is lehet kb az országban olyan szakemberek ( van ennél fentebbi színt mint a MACSOI mester képzés???) akik valós jó hatékonyságú a belső tértől zárt tűztereket tudnak építeni, 

jó szabályozható, megfelelő irányú, megfelelő előmelegítésű levegővel.

 

 

Szívesen várom a képeket videókat akár méréseket, hogy mi hogyan alakult. Mi mivel, vagy mihez képest van összehasonlítva.

Sokkal egyszerűbb betenni 3 képet a saját építésű tűztérről mint van ilyen típusú hsz-t gyártani.

Nekem nincs ilyen. A gyári rendszereket pedig még nem teszteltem, de hasonló -nyilván nem olyan tartós- teszt alapján még mindig a rostélyon keresztül bevezettet levegőt találtam a legjobbnak. Irhatok egy egész leírást mennyi és milyen féle képpen teszteltem, próbáltam a külső levegőt bejuttatni, hogy hatékonynak érezzem és lássam a lángon, hogy megfelelően ég, de nem sikerült. A vége mindig az lett, hogy rá lehet segíteni a külsővel, de igazán jól a belső (ajtó és rostély) felől érkező levegővel lehet hatékonyan üzemeltetni. 

 

 

Előzmény: sancibácsi (10310)