showtimes Creative Commons License 2017.10.26 0 0 117563

Amit tudok,

 

Komolyabb gyógyszerek esetén orvosi igazolás kell, hogy neked arra szükséged van (az se baj, ha van hozzá angol nyelvű fordítás). Vittem magammal gyógyszert, papírt is - nem foglalkoztak vele, de hallottam már olyat, akivel igen, szerintem jobb megelőzni a reptéri magyarázkodást. Én kézipoggyászban vittem, ha csomag eltévedne a gyógyszer akkor is kéznél legyen (üveges kiszerelés abból sem lehet).

 

Olvasd el a magyar vámszabályokat :) pl. dohánytermékek. Sokan bevásárolnak, ami nem azt jelenti, hogy szabad, ha kiszúrják az ő baja. Ezen túl a szokásos: kábszer, szúró vágó fegyver. Az egyiptomiak meg a tengeri cuccok kivitelére harapnak, mint pl. kagyló, tengeri csillag - tilos, elkobozzák és még büntethetnek is.

 

Persze, van több helyi mobil társaság, pl. Orange... amennyiben nem kártyafüggetlen a telód érdemes előtte itthon a szolgáltatódnál érdeklődni (vagy valaki esetleg részletezi).

 

Egy tanács, a bankkártyát óvatosan használd, biztonságosabb a kp. , meg egyébként is sok helyen nem is tudsz vele fizetni, pl. piac.

 

 

Előzmény: 196609 (117562)