Törölt nick Creative Commons License 2017.10.22 0 0 144847

Tényleg cuki, szerintem akinek itt van az nem fog lebeszélni :) Ahogy írták nem feltétlenül egy menetben 30x20-as nút marására való, de nagyon kényelmes használni. Azt gondolom látod hogy ebben az alapkiépítésben nem jár hozzá a "klasszik" felsőmaróállvány (ez ni), ezért belülről indított marás macerás, mert marás előtt már kiáll a marótalpból a marófej. Persze indíthatod úgy is óvatosan ráengeded, talp egy részét az anyagra támasztva de ezt csak kisebb marófejekkel tudom elképzelni úgy, hogy biztonságos is legyen.

 

A kényelem mellett nem utolsósorban könnyen lehet pl CNC-be, vagy pantorouterbe is beépíteni, a hengeres géptest miatt. Bár ez lehet hogy csak az én gépépítő lelkemet birizgálja :)

 

Az RT700cx2j csomag a "full extrás" (ha jól tudom):

https://www.gepdepo.hu/faipari-gep/maro/makita-rt0700cx2j-elmaro-felsomaro-makpac-kofferben-rt0700cx2j.html

 

Nekem a DeWalt-os tesója van, de méret/teljesítményhasználhatóság szempontjából kb. ugyanaz. Nyáron pl 120 méternyi lekerekítést csináltam vele (10 db 3m-es gyalult tetőléc mind a 4 élét)

 

Azt a linkelt klónt nem ismerem, az is lehet hogy jó koppintás. Kérdés hogy áll a gari/szervízelhetőség. Makinál ez azért 3 év és gondolom jó pár szervízpont .

 

Előzmény: feketefelhoo (144837)