Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -1 2 118274

oké, akkor eldőlt, tényleg nem vagy képes értelmezni, amit leírok. ez talán még sajnálatosabb, mint a szerep, amit magadra osztottál ebben a topicban.
utoljára hangsúlyozom: SZERINTEM (mert a franc se akarja rád erőltetni a véleményem, azért hadakozom, hogy egyáltalán a létjogosultságát elismerd ahelyett, hogy fennhéjázó cinizmussal szarozod le, ami egyébként kibaszott idegesítő, és kábé mindenkivel szemben megengeded magadnak itt a topicban, holott szerintem senkit nem a seggedből rángattál elő) annak van értelme, ha elgondolkozol azon, mit, miért mond valaki, és miért pont akkor, amikor. ezt nevezik tudatos kommunikációnak, erre szoktak kommunikációs stratégiákat írni, és ezért alkalmaznak az olyan közszereplők, mint José menedzsmentet és ezért tervezik tudatosan a nyilvános szerepléseiket. nyilván ennek a szereplésnek is volt célja, nem véletlenül akkor jelent meg az anyag, amikor, stb. összességében én nem tartom annyira butának Mourinhót és a munkatársait, hogy egy ilyen szerencsétlen nyilatkozatot egy ilyen kényed pillanatban megengedjenek maguknak. te ezek szerint igen, hát, nem vagyunk egyformák.

de mondom, a véleménykülönbséggel a világon semmi baj nincs. az, ahogyan te ezt tálalod, és az a bicskanyitogató stílus emellé, amivel oktatni próbálsz, mintha legalábbis nem lennék méltó vitapartner ahhoz, hogy a te mennyei kinyilatkoztatásaidat vitassam, na, látod, az már egy másik lapra tartozik. pedig mondom, egy kifejezetten intelligens embernek tűntél a valóban igényes pénzügyi munkáid alapján - azt az alaposságot kellene átvinned a kommentekbe is, és nem abból kiindulni, hogy itt mindenki hülyébb nálad. 

szerintem :D

Előzmény: nistelrooij (118273)