pájázó Creative Commons License 2017.10.16 0 0 5456

Szellemiségünk problémája a születés és a halál elfogadottsága, mit az istenkultusz tart fenn a a halál utáni lehetőségek vélelmezhetőségével !

Így a hívő bár teremtő, de hite szerint teremtmény így saját múlandóságát teremti… azzal hogy a valóság léte elé helyezi , érzelmi viszonyait .. barátság.. párkapcsolat… . Ezzel meg is pecsételve az „értelem”  fogalmát , mi így megreked a jogrendnél, a lét védelem helyett . Lévén a jog a társadalmi birtokviszony de nem  a lét védelmét szolgálja.
// nem tetszik nekem sem , de eddigi kutakodásom azt az eredményt mutatja,  mivel a lányok világa a a szüléskörül alakult így a valóság azon értelmezése hova is s kik azok akik szülnek kérdés még nem került szempontként gondolataik közzé. Viszont a vallás engedte misztikum a szüléssel privilég helyzetet teremtett számukra.  Valójában a Nőiség valóság élményét éljük halandóként ….
feltételezem ezért állt le a lombik bébi program is, e privilég helyzet, általa való nem támogathatóság okán. A vallásterjesztette nem tudhatóság okán .. persze ez is belefér a társadalom fenntarthatóságának idea rendszerébe… ahol a *fönöknek mindig igaza van, még akkor is ha sajét maga is beledöglik” !A tudomány is mondhatni ezért halad úgy mint a lottó ötös.. hiszen a szellemiség visszafogottsága a teremtményi állapot szempontjából való kiszolgáltatottság élményéből eredőn .. nem haladja meg a véletlen fogalmába írható események eredményesség terén..