Gabesz_77 Creative Commons License 2017.10.12 -1 0 56385

Szia! 

Július elején lett beadva az igénybejelentés, július 31-edikén pedig a csatlakozási dokumentumok. Ezt augusztus 3-án el is fogadták. Mivel az augusztus tele volt a kivitelezőnél, szeptember elejére kaptam időpontot telepítésre. Ekkor kiderült, hogy nincs még meg az inverter. Ezért át lett rakva szeptember 30-ra. Közben készre is lett jelentve. Szerelés után pár nappal már hívott is az E-on, óracserére. Ami tegnap meg is történt. 

3000-es inverter lett telepítve, kb még négy ekkora panelt lehetne erre az oldalra felrakni. Így lenne a maximumon. Még az utcafrontra lehetne tenni, az már más tályolás, így mire a keleti rész lecsökken, belépne helyette a nyugati. 

Árnyékolás nincs, de pont a tegnapi végeredményen látszik, hogy a felhős idő mennyire lerontotta volna a termelést. Így, hogy minden panel külön van, van olyan ami sokkal többet termelt. 

Egyébként olyan invertert szerettem volna, ami lakásba kis helyre telepíthető. (nem hangos, jó hatásfok, nem melegszik) hosszú a garancia ideje, ezek így mind megvannak. 

Előzmény: gregii (56369)