Ismerősömhöz elvittem a kávét, amiről beszéltem, hogy zamiapálma táp lett.. Lefotóztam nála a végeredményt, nem reklámozok semmit, márkát, annyit árulok el, hogy Pid főzője van és nem épp , finoman fogalmazva sem kezdő kategória.... Úgy mondanám, hogy itt nagyon tisztelnék a srácot a gépparkja miatt...
A képen az általa u8gynabból lefőzött kávé látható...Ha valaki képesw látrni különbséget az ő és az én főzésem között az előtt emelem kalapom..komolyan. Számomra teljesen azonos, de nyitott vagyok mindig a tanulásra, fejlődésre, hátha valaki szakértő szemmel lát különbséget. Az íze ugyanolyan lett, mint nálam, de nem írok semmi jelzőt, mert ez olyan dolog, hogy van aki a testes kávét szereti, és van aki nem. Ízlésen vitatkozni a komolytalanság netovábbja.
Pid-elt nem kicsit komoly gépparkból 60-40-es gyári keverék:
Ami tanulság eddig: 95%-ban a kávé alapanyag minőségén múlik az egyén számára ízletes kávé. Rossz alapanyagból, vagy nem az ízlésnek megfelelő alapanyagból sosem lesz az egyén számára jó kávé.
Második: lehangoló és szomorú, hogy egyének vagy elfelejtik honnan jöttek, vagy elfelejtik honnan nem kellett jönniük...