Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.04 0 0 11723

Szia kedves CsikiDokiMasszőr!

 

Mielőtt még folytatnám a történetemet, először a te felvetéseidre reagálnék!

 

1. Benjivel valójában mai napig így vagy úgy, de tartjuk a kapcsolatot! Nagyjából 3 éve együtt él egy fiúval (de külföldön)

 

2. Igen! Tisztában volt Petivel és Erikkel kapcsolatos helyzetekről!

 

3. Erik mindaddig megpróbált nem mindenki előtt nyilvánosan flörtölni velem, amíg Peti a látóterembe volt. (Bár ez nem mindig sikerült neki! De Peti nem is volt az osztálytársunk, csak az évfolyamtársunk)

 

4. Tisztában volt vele, hogy Erik már korábban lényegében egy levélben -ha nem is egyértelműen-, de szerelmet vallott nekem!

 

5. Peti viselkedését nem értem mai napig. Egyfelől minden szavával a felém irányuló szerelmét bizonygatta és a felvállalástól való félelmét ecsetelte, másfelől pedig a szavakon (és néhány együtt töltött éjszakán kívül) semmivel nem mutatta ki, hogy igazak a szavai. Arra sem utalt semmi, hogy rajtam kívül lenne valakije!

 

De talán pont Peti ilyen jellegű hozzámállása vezetett rá, hogy a szememet behunyva haladtam volna őhozzá a boldogtalanságomhoz, szemben Erikkel és a boldogsággal!

 

Persze fájt, hogy a bolondját járatta velem, de ha durván is, de világossá vált, hogy valamiért csak engem nem akart felvállalni és nem magát. Hogy ebben közrejátszott-e az, hogy tudott róla, hogy Erik szerelmes belém és csak miattam nem árulja el a titkos találkáinkat? Ezt nem tudom! Soha nem adott rá érthető és ésszerű választ!

 

6. Én megpróbáltam tisztázni Petivel a dolgot, de ő elzárkózott ettől!

Előzmény: CsikiDokiMasszőr (11722)