CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2017.10.04 0 0 11722

Kedves Szabó Máté 1988!

Mindenekelőtt szeretném mindannyiunk nevében megköszönni ezeket a rövidke, mégis velős, érdekfeszítő és átélhető történeteket, melyeket megosztasz velünk, és amelyekkel aktívan tartod ezt topikot! Engem lebilincseltél. :D (Igaz, általában én szoktam másokat... ;) XD )

Időnként ugyan picit egyes részek váltásainál az az érzésem, mintha valamennyit ugyan színeznél bele, viszont még ha így is van sem sikerül rosszul a történeted, ugyanakkor nagyon szimpatikus az a stílus, ahogyan írsz, öröm olvasni! Még a legelején a Benjivel való első történetek kapcsán van bennem némi hiányérzés, ott túl "elhadarom gyorsan"-ra sikeredett az eleje, de az számomra nem kérdés, hogy nagyon belejöttél az írásba! :)
Azt kívánom, folytasd tovább eme jó szokásodat, és építsd tovább az elbeszélő stílusodat, mert nagyon szimpatikussá tesz! :)

Én speciel két okból írok.
Az egyik,... első nagy szerelmed és Benji kikerült ugyan a történetedből, ellenben, hogy azóta mi van vele, tartjátok-e még egyáltalán a kapcsolatot, tud-e Erikről, mit szólt hozzá, összejött-e azóta valaki mással... ezek azért nem lenne számomra érdektelenek.
Illetve még az sem lenne érdektelen, hogy Peti mi miatt viselkedett úgy veled, és arra hogyan reagált, hogy Erik nyíltan flörtölni kezdett veled? Nem lett féltékeny? Nem akart visszahódítani téged? Megbeszéltétek a szitut? Tudott az első közös évetekben arról, hogy közben Erik is körbe próbál hálózni, Máté?

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11707)