Tshu-hash Creative Commons License 2017.10.03 0 0 61094

Rendszeresen hasznalom a Transferwise-t, es meg vagyok vele elegedve. Gyors, korrekt arfolyamon valtanak es a jutalekuk is alacsony. 

Regisztracio utan a mukodese a kovetkezo:

Inditasz egy uj transfer-t. Ehhez megadod, hogy mennyi EUR-t kapjon a masik fel, es a rendszer a pillanatnyi arfolyam tukreben kiszamolja, hogy ez hany forint. Megadod az elado nevet, IBAN szamat, megadod az esetlegesen szukseges kozlemenyt. Ha ez megvolt, akkor a Transferwise meg fogja adni azt a magyar bankszamlaszamot, es kozlemenyt amely szamlara amilyen kozlemennyel utalnod kell a penzt. Ha biztosra akarsz menni, akkor hagysz nemi puffert, es kicsit tobbet utalsz, felkeszulve arra az eshetosegre, hogy gyengul a forint. Ha megis tobbet utaltal, mint ami a vegleges osszeg lesz, azt visszautaljak keres nelkul. A masik fel altalaban meg aznap meg szokta kapni a penzt.

Egyebkent, ha az elado sokallja a PayPal jutalekat, akkor kuldheted PayPal-on keresztul, de a Send money to family/friends opcioval. Ebben az esetben te fogod fizetni a jutalekot, o pedig a pontos osszeget kapja meg.

Előzmény: Törölt nick (61091)