BZoltan Creative Commons License 2017.10.03 0 0 62624

Az éttermi pohár árakon én azért nem tudok fogást találni, mert nem tudom, hogy mennyit dolgoznak egy-egy pohárért. Ebben a kategóriánban már a munka hozzáadott értéke növeli az árat. Ha a felszolgáló ismeri a bort, tud mesélni a termelőről, vagy legalább a borvidékről, vagyis a másfél deka lén kívül mást is kap a vendég akkor indokolt lehet az ár. Az, hogy milyen pohárban, milyen környezetben és milyen hangulatban kapja a fogyasztó a bort is hozzáadott érték.

Bevallom, én örülök ha drágán látom poharaztatni a borainkat. Eleve ha poharaztatnak az már nagyon jó dolog. De ha nyitva van a palack akkor az nyilván fogy is, az pedig jó ha vannak fogyasztók akik kétezer pénzt kiadnak egy pohár borunkért. Ha tetszik nekik akkor a 4.5 ezer palackárat már alkalmi vételnek érezhetik :D

Előzmény: Hepci (62620)