pájázó Creative Commons License 2017.10.03 0 0 5455

oktatás nem a fejlődésre nevel .. csak a történelmi ideológia rendszer szolgálatába állít amibe ugyan eddig is mindenki belehalt, de ez miért lenne tanúság .. ha maga a rendszer ideológiája a mulandóság átörökítése csupán ..

gépek eszközöket .. építhetnek.. de a világ dolgait nem ismerik...a logika.. és a vitalitás nem összeegyeztethető... a gépet a vitalitás hozta létre a kényelmesebb életért... a gép csak a kényelmet szolgálja. S ha egy társadalom /faj/ .. egymáskiszolgálását elfogadja .. értelemnek.. hát az csak gépi civilizáció ...vagy elmaradott szellemiségű-valláskárosult faj.

 

rendszer programozóként vagy okkult tudományok ismerőjeként tisztán felismerhető...

ezt nem érted, .. de mivel az evolúciót nem fogadod el .. így megértem .. hogy nem érted, amíg születéstől halálig élni értelmesnek van tartva .. addig nem is élsz csak .. egy szoftver fut az elmében .. ami az élet nem ismerete okán .. elfoglaltságot biztosít léted okán. Az evolucionista ezt felismerten, fejleszti a szoftvert /mint egy önfejlestő biorobot/... hisz a születésnek nem lehet oka az elmúlás... az elmúlás oka a fejletlen szoftver.. amin keresztül látod S TEREMTED a világot. Így ha addig szaporodsz míg halandónak tudod magad, valójában csak az értelem lehetőségét biztosítod másnak.. ( !!! ) egy gép.