Törölt nick Creative Commons License 2017.10.02 -3 3 44116

Külön szócikk van a Wikipédián a "náci kártya" mint érvelési hiba meg ultimate ratio alkalmazásáról.  Érvekből kifogyva lehet lenácizni meg fasisztázni a partnert ( balosok kedves kis szokása ez, mert általában a tények nem mellettük szólnak), mondván ezt csinálták a nácik/Hitler/fasiszták stb. is, tehát az rossz. Lásd. Hitler vegetáriánus volt, tehát, aki az az biztosan náci. Ha kiderül ,hogy a vaníliafagyit is szerette akkor azt is tiltsuk be, mert a háború is úgy kezdődött ,hogy vaníliafagyit ettek.

 

Az akkor épített sok német autópálya is milyen jól jön még manapság is, akkoriban meg a gazdasági válságban mennyi embernek adott munkát. A kommunista rendszerben  is milyen jó volt ,hogy fillérekből mehetett az egyszeri nép pancsolni a Balcsira a SZOT üdülőkbe, sőt a Horthy rendszerben is, hogy még a legeldugottabb tanyavilágban lévők is tanulhattak, mert mindenhová iskolát építettek, Rákosi idején meg ugye a villanyt vezették be, még világvége-alsóra is, ahol a lakók álmodni se mertek olyan luxusról mint villanyvilágítás meg rádióhallgatás.

 

Ami viszont csak manapság kezd kikopni és szintén akkor vezették be a C-vitamin max. 60 mg adagja, ami borzasztóan kevés, a németek és amerikaiak egymástól függetlenül kísérletezték ki, hogy kb. ez a min. adag, amit muszáj adni a katonáknak, hogy ne kapjanak skorbutot, ami régen tengerész betegség volt, ameddig nem jöttek rá, hogy a vitaminszegény étrend pontosabban a C-vitamin hiánya okozza. Valójában ennél több kell az immunrendszer erősítéséhez.

Előzmény: v_peti (44113)