giornalista Creative Commons License 2017.09.27 0 0 118106

de milyen streameket nézel akkor? vagy sávszélességed nincs?

 

a múltkor talán nistelrooij, vagy más, berakott egy állítólag fasza, telepítéseket sem igénylő stream oldalt.

 

amúgy meg, telepítsd az ACE Streamet, és onnantól kinyílik a világ. az ArenaVision oldalán HD minőségben, jó bitrate-tel jönnek a meccsek, általában tökéletes minőségben, max 1-2-szer megakad egy egész meccs alatt, az semmi. az ilyen flashes bohóckodásokat el kell felejteni, de vannak nagyon jó megoldások, amelyekkel ki lehet kerülni a rossz képminőségű és alacsony színvonalú magyar közvetítéseket.

 

http://arenavision.in/iguide

 

íme az Arenavision műsorrendje. a Unitedet általában a 27-28-as csatorna adja, angolul. ha más nem, van spanyol kommentár. 95%-ban meg is történik, amit előre ígérnek, néha van "műsorváltozás". a múltkor belefutottunk, hogy egy spanyol bajnokit angol, az angolt meg spanyol kommentárral adták, az vicces volt :) szerintem kb. 5 percet kell rászánni, azt is egyszer, és utána tökéletes.

 

ha meg tévén, nem gépen néznéd, arra is vannak megoldások. okostévén (Androidon) szintén fut az ACE Stream. legalábbis mobilon hibátlanul fut, gondolom akkor tévén is. nálam a tévé és a gép egy 10 méteres HDMI kábellel van összekötve, hang és kép is átmegy rajta, a kanapéról nézem a streamelt meccseket ugyanúgy.

 

nagyon szívesen segítek beállítani ezeket, 2017 van, nem varázslat találni egy jó minőségű streamet kb. bármiről. 

Előzmény: Törölt nick (118102)