Nem világos, te milyen alapcsomagra regisztráltál, de a 37039. hozzászólásban ott van két fotó, amit kérsz tőlem.
A most szóban forgóra is adok egy Grabovoj-számot: 34218
37039-et én fotóztam, 34218-at nem, de ennek nincs igazán gyakorlati jelentősége.
Ha most sem látod a képeket, akkor már azt is értem, miért ugrottad át azokat a Mannol gyári minősítéseket, amikre már adtam linket.
Maradjunk annyiban, hogy a jövőben nem szeretnék helyetted sem guglizni, sem hozzászólásokat kikeresni, sem úgy egyáltalán az ismétlődő kérdéseidre válaszolni.
A Ford-jóváhagyással kapcsolatban meg az érdekelne, melyik más gyártótól kérted és kaptad már meg, vagy pontosan honnan tájékozódsz, ami alapján nagy pontossággal kijelented, hogy melyik gyártónak van ill. nincs Ford jóváhagyása - ajánlom figyelmedbe a 37265 sz. hozzászólást ezzel kapcsolatban.
GM/Opel jóváhagyás nincs, nem létezik, ezt te is tudod. Jelenleg LISZENSZ van, így hívják, ez legalább egy bevallott pénzlehúzás, nem minőségbiztosításnak marketingelt piacvédelem.
VAG 508.00/509.00-et Mannollal kapcsolatban emlegetni még nem hallottam, de ha van ilyen, kérlek, ne hallgasd el, szólj, fontos információ az ilyesmi. 504.00 és 507.00 az van, lehet, hogy erre emlékeztél?
Viszont van jó hírem is, van már MB229.5 jóváhagyású Mannol is. Remélem, egyelőre beéred a linkkel. Sajnos szertifikétet még nem tudok neked szkennelni róla, de majd megpróbálom megmagyarázni Wedelben, hogy már megint ez a fórumozó srác elégedetlenkedik.
Ezzel így le is zárnám a további vitatkozást veled, kedves mantec, mert nálad destruktívabb fórumozókat még a trollok között sem találni. Ezentúl ha megszólítva érzem magam, csak ezt a kommentet fogom idézgetni neked, hogy ne kelljen már annyit írogatni. Kérlek, hogy ne macerálj tovább, annyi szép dolog van még az életben, amivel foglalkozhatom ahelyett, hogy neked válaszolgatom újra és újra ugyanazt, te meg úgy teszel, mintha csak széttárt karokkal, tanácstalan arckifejezéssel pingvineztem volna.
Jó volt veled, kedves mantec.