wanbo Creative Commons License 2017.09.24 0 0 5649

Sziasztok! 

 

Elkezdtem tervezni a téli utat (W.L., perpill úgy vagyok vele, hogy jobban vonz Indonézia, mint Óceánia :D), és Raja Ampattal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy egy kb. két hetes időintervallumot mely 3 sziget között lehet érdemes felosztani? Nem szeretnék egy helyben maradni két hétig, túl sokat sem szeretnék mozogni, szerintem 3 sziget (3 szállás) jó lehet. A "stayrajaampat" oldalán viszont egyre több az elérhető szállás és hát egyik szebb, mint a másik. Itt már többen ajánlottátok pl. Gam szigetét, ez mellett Kri + Fam mennyire lenne változatos választás? Esetleg valaki tud jobbat? 

 

Illetve, W.L.-től kérdezném (mert ő már Kelet-Indonézia minden kis zugában megfordult már), de persze mástól is szívesen veszem az építő jellegű infót, hogy mit érdemes az alábbi tervhez hozzávenni, ha kb. 30-40 nappal tudok számolni? 

 

A Seram (Ora beach) - Misool (kb egy hét, vagy ahogy a komp majd kijön) - Raja Ampat biztos, hogy lesz, ez eddig több, mint 3 hét. A maradék kb. 2 hétre (az sem kizárt, hogy 3) mit lenne érdemes még a környéken megnézni? 

 

Gondolkoztam azon, hogy elrepülnék Tanimbarra Ambonból, az idén úgyis kimaradt, az pont jó lehetne kb két hétre. 

 

Esetleg Sorongból két hét valahol Pápuában? Pl. Biak érdekelne, netán Nabire környéke. Logisztikailag mi lehet jó? Na meg persze melyik hely jobb? 

 

Előre is köszönöm!