n.tomika Creative Commons License 2017.09.22 0 0 32424

Köszönöm szépen a segítséget hozzászólásokat!  Igaz mostanában nem sok időm van, de lassan dönteni kell. A szigetek átbogarászása folyamatban, visszaolvasás folyamatban.  Igazából a legfontosabb gyönyörű part, nem vagyok a homokos tengerpart rajongója de ez csak a sima homokra vonatkozik ez azért más kategória!!!  Erre vágyom. Aztán a baj ez után továbbra is kerülni fogom a sima sárga, fekete homokú pártokat. 

Szóval fontos hogy szép, gyönyörű part,kristálytiszta víz legyen. Fontos a látnivaló is,bár félek a cápáktól.... 

A sziget méretétől függ a kiszolgálás minősége?  Valamint a programok?  Szóval mi nyaraláskor a nyüzsgő városi helyeket keressük, tele boltokkal, szórakozási lehetőségekkel.  Tudom ez más világ, ráadásul nászútra megyünk szóval most inkább a meghittség, kettesben levés a fő pont, de azért esténként vannak szervezett programok???  Vagy igazából mit lehet csinálni vacsora után???  Valamint nappal milyen fakultatív vagy szervezett dolgokon lehetne részt venni?? 

 Szóval fontos a part,  fontos lenne a szállás felszereltsége.  Az hogy bungalló vagy vízi bungalló hát az még kérdés de ha megfizethető a vízi akkor lehet úgy vélekednék mint aki előttem írtad hogy nehogy kint felmerüljön hogy miért nem azt választottuk.  Viszont a lentebb olvasott közös vagy nem is tudom milyen módon megfogalmazott fürdő nem nyerő!!  Vagy csak a fürdőnek közös a fala mint egy ikerház??  pontosan nem értettem.... 

A nyitott zuhanyzós fürdőről láttam képet, a kád plusz többi fürdőszobás rész tető alatt a zuhi rész már nyitottan van, hát ez még nekem idegen, nem fontos de nem is döntő szempont. 

Egyébként ajánlották az all inclusive szolgáltatást hogy azt kérjük mert állítólag marha drága minden. Állítólag egy víz közel 1000Ft.nem tudom igaz e de ha nem százezres a különbség akkor jobban megérheti. Erről mik a tapasztalatok??? 

Elnézést hogy sokat, értelmetlen dolgot kérdezek de szeretek tisztában lenni a dolgokkal..... 

Előre is köszönöm a segítséget!!!