BELABACSI Creative Commons License 2017.09.22 0 4 202428

Szóval csak azt olvassuk el, amivel kötözködhetünk. A népszámlálás volt 1910-es (utolsó a Nagy-Magyarországról), Újpestről igencsak XIX. századi adatok is voltak szép számmal és egyik sem igazolta a magyarokra nézve sértő, tanulatlanságról és ostobaságról tanúbiz67onyságot tevő megállapításaidat. Másrészt, nyilván a szláv vezetők, akik a magyarok felett az elitet képezték, 1880-ban még sokkal többen tudtak írni-olvasni, de később elfelejtettek (nyilván a szemét magyarok nem engedték őket iskolába, holott több ezer iskolájuk volt, ma a magyarok a tizede magyar iskolának is örülnének a szláv megszállta területeken), azért nem tudott a felük se 1910-ban.

 

De szépecsém, bizony gyalázkodsz. Ezt írtad: Nyilvan provokativan fogalmaztam elozo hozzaszolasomban a zsidosaggal kapcsolatban, de teny ,hogy a 19.szazad kozepetol a zsido az evangelikus nemet es a szlav kozossegek alkottak a magyar tarsadalom elitjet!A magyar lakosok kozott volt legnagyobb az analfabetizmus.

 

Hát egy jó fenét tény ostoba ember! De ne is fogadd el a magyar adatokat, nyilván hazudnak. Más meg nincs. Hallgass, vagy hozz más adatokat, ha tudsz, amik igazolnak! Kit érdekel a zsidók nyomora, egy Újpest sport topikban? Szerinted? Mert engem kurvára nem, főleg, hogy a nyomorotokat arra használod, hogy a magyarokat szarozd. Szégyelld magad!

 

Megjegyzem, ha fele annyi könyved van a könyvtáradban, mint nekem a sajátomban, akkor egy átlag ötezer lakosú falunál nagyobb a könyvtárad. A tóra négyezer példányban nem számít könyvárnak, csak szólok!

 


Részemről befejeztem. 

Előzmény: Zoltan Hecht Szekely (202426)