dikiildiko Creative Commons License 2017.09.21 0 0 6042

Sziasztok.

Kecskeméten élek.A Honvéd kórházban,engem pontosan tegnap műtöttek.8 hónapon át vérezgetett az aranyerem.

Nagyon frissek az élményeim.

A műtét III.nodus,azaz három csomó volt.Előszőr proktológiára mentem,több mint három hónap a váralozás!

Az ujjával benyúlt,ennyi.Nincs teendő!Nyomoztam tovább.De senki nem küldött tovább,egy orvos sem!Rosszul esett.Ezután kértem időpontot a Gasztroenterológiára.

Újból három hónap telt el,de csak előszőr elbeszélgetnek Veled.Én akkor már mondtam,hogy bizony belőlem sok vér távozik!Rendben.Rá egy hétre az endoszkópiát megcsinálta az adjunktus úr!Előtte,vévétel történt.

Iszonyatosan fájt.Sajnos nekem nem volt kísérőm,egyébként kaptam volna fájdalomcsillapítást.De azt nem értettem,és nem is fogom soha,ha van valaki mellett egy családtag neki miért adnak,akinek nincs annak miért nem?A "bovden" elszakadt a beleimben.Nosza,kerékpárral haza!A doki annyit mondott,hogy minde eredményem negatív.De hofy hova tovább?Azt senki sem mondta!Átmentem a Repülő Kórházba.Ott a nóvéreket kérdezgettem.Mondják már meg,hogy akinek vérzik az aranyere,mit csináljon?Na ott mondták,hogy az Általános sebészeten kérjek időpontot.Aznap,a Lele főorvos úr adott időpontot a műtétre.Természetesen megvizsgált.Vérvétel,aneszteziológushoz pdőpont kérés.

Szóval tegnap műtüttek,de előző nap 2 evőkanál keserűsót 2l. vízben feloldottam,és csak ittam.Az aneszteziológus mondta,hogy ezt vegyek.De mégis volt beöntés!Senki nem szólt róla! 48 óráig egy falat ennivalót sem szabad enni,csak folyadékot! Lézerrel műtöttek.Egy órát voltam a megfigyelőben.Rendesek voltak nagyon!!

Bepólyázták a fenekem.Éjjel alig aludtam talán 2 órát.Hajnalban kérni kellett fájdalomcsillapítót vénába persze.Egész nap ahányszor fájt,jöttek,és kaptam fájdalomcsillapítót.Mint a szóban benne van csak csillapító.Haza engedtek ma reggel.Cataflam a fájdalomra,és fürdeni kell!Tussal langyos vízzel kimostam,és Benfogamma kenőccsel bekentem.Gézlapokat tettem a műtét helyére.Ráadásul tök egyedül élek! A család sokat segít!Remélem,hogy segítettem valakinek :) Jó éjszakát,és jobbulást kívánok minenkinek!