Törölt nick Creative Commons License 2017.09.21 0 0 85783

Ezt csak úgy itt hagynám. Mindenki vonja le magában a következtetéseket..........

 

"Tisztelt Dunakeszi Városvezetés!

 

Több alkalommal olvastam a helyi médiákban, a Dunakeszi VSE Kézilabda Szakosztályról! Állítólag szép sikereket értek el. Van Dunakeszin egy hölgy Kántor Anikónak hívják és jó pár évvel ezelőtt alapított egy kézilabda utánpótlás szakosztályt KASE néven, ahol ebben az évben már közel 100 kisebb-nagyobb gyermek sportol. Azt gondolom Anikót nem nagyon kell bemutatni, de röviden 120 szoros magyar válogatott, olimpiai ezüst érmes és nem mellesleg a városunk lakója. Szerintem büszkének kellene a városnak lenni rá. De sajnos nem azok.

 

Anikó egyesülete lassan ott tart, hogy a városvezetés teljes mértékben el akarja lehetetleníteni, mert nem hajlandó a városi sportegyesületbe beolvadni. Miért is tenné? Amit felépítet azt egyedül építette fel és ahoz ragaszkodik. Jól teszi!!!

 

A nála sportoló gyerekek nagy része Dunakeszi lakos. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy a gyerekek Vácrátótra, Gödre, Fótra, Újpestre vagy Mogyórodra járnak edzésre és meccsekre, mert az helyi Önkormányzat inkább üresen hagyja a tornatermeit, de a Kasénak nem adja ki. Mi szülők télen- nyáron nem kis áldozatokkal hordjuk a gyermekeinket ide-oda edzésre csak, hogy sportolni tudjanak jó színvonalon.

A színvonalról csak annyit, hogy a tavalyi szezonban a leány junior csoportban a leányok Pest Megye bajnokai lettek és nyáron Terranóban ( ami Európa egyik legnevesebb kézilabda tornája) 18+ kategóriában másodikok lettek egy dán csapat mögött, akik csak 1 góllal tudtak nyerni a csapatunk ellen. Azt gondolom ez már színvonal!!!!

 

Mi szűlők nem értjük, hogy gyermekeink sportolása miatt miért más város pénzügyi helyzetét kell erősítsük, miért nem a Dunakeszi kasszába fizetjük be a bérleti díjakat és azt sem értjük, hogy a mi gyermekeink miért nem használhatják a helyi tornatermeket, pedig Dunakeszi lakosok vagyunk és mi is ide fizetjük az adóinkat. Mi itt lakunk ebben a városban és szeretnénk a gyermekeinket itt sportoltatni a KASE-ben.

Erre az egyesületre nem véreshúsként kellene nézni, hanem büszkének kellene lenni legalább úgy, mint mi a több száz szülő.

 

Mi szülők ott tartunk, hogy ügyűnket további média fórumokhoz vigyűk ha a városvezetés továbbra sem áll szóba az egyesület vezetőjével, csak nem szeretnénk országos szinten Dunakeszit ilyen dolgokban lejáratni.

Kérem Önöket, hogy vegyék figyelembe és segítsék az egyesület munkáját, aki ezt természetesen nem ingyen kéri!

 

 

Üdvözlettel egy szülő a több száz közűl!"

 

Forrás: FB