Puszmus Creative Commons License 2017.09.21 0 0 47396

Kedves Cartársak,

 

Eladóvá vált a mi Multiplánk is. A régebbi tagok ismerik az autómat, találkozókról a családomat és engem is. Az utóbbi időben nem fórumoztam, de a kocsit töretlen odaadással gondoztam és használtam. Tavaly volt egy fellángolásom, hogy veszek egy új autót, de szerencsére (még épp időben)  meggondoltam:) Most viszont tényleg eljött az idő.

 

Az autóról: Azon kevés Multipla közé tartozik, amelyikben a Multifiat (R) féle tempomatot még anno Csubakkáékkal beépítettük és azóta is remekül működik:) 2004-es FL JTD Dynamic, 235000 km van benne, frissen szervizelve, friss műszakival. Az idei évben kettőstömegűt, kuplungot és még jópár dolgot cseréltem, futómű rendben van. Két nyarat futott Fulda Eco Control HP gumival gyári alufelnin, illetve 1 telet futott Fulda Cristall Montero 3 Fiat Barchetta felnire szerelve adom. Az autó nem olcsó, ez tény, de ha valaki az előzőekben leírtakat figyelembe veszi, az tudja, hogy ezekkel sokáig nem lesz gondja és nem is filléres dolgokról van szó. A javításokról minden komoly érdeklődő (csak személyesen) részletes tájékoztatást kap, nincs szégyellnivalóm, nincs tévedés joga :)

 

A hirdetéssel ellentétben csak a fórumról érkezőknek téli gumiszettel együtt 1.250.000 Ft. Ha valakit érdekel, a további részletek, elérhetőségek a hirdetésben:

https://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/multipla/fiat_multipla_1.9_jtd_dynamic-11997764

 

Üdvözlettel: Puszma